Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: İçinden çıktığı toplum için yaşayan, üreten ve değerlerine sahip çıkan , bilgiyi üretmede lider, saygılı ve sorumlu nesiller yetiştirmek temel önceliğimizdir.

Misyon: Kaliteyi ön planda tutarak milli ve manevi değerleri benimsemiş, geleceğe güvenle bakabilen inançlı, ahlaklı,akılcı ve özgür bireyler yetişmesi için eğitim uygulamaları yapmaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşıma bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seydikemerihalis.meb.k12.tr

Adres - MENEKŞE MAH. STAD CAD. NO 16 SEYDİKEMER / MUĞLA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Seydikemer ilçemiz Fethiye-Antalya ana yolunun 23. km´si üzerindedir. İlçemiz doğayla iç içe, kışları ılıman, yazları ise sıcak bir havaya sahip olan bir coğrafyadadır. Çevre il ve ilçelere ulaşım kolaylığı da mevcuttur. Yine şehirler arası ulaşım sağlayan tüm otobüsler ilçemiz üzerinden geçmektedir.

Adres - MENEKŞE MAH. STAD CAD. NO 16 SEYDİKEMER / MUĞLA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır. İlimizi Muğla´ya uzaklık 141 Kmdir.