ÇEVREMİZDEKİ KURUMLARI TANIYORUZ

ÇEVREMİZİ TANIYORUZ

Bu proje kapsamında, öğrenciler öğretmenleri eşliğinde yaşam alanlarının çevresinde bulunan, gerekli durumlarda ihtiyaç duyabilecekleri resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirecek ve kurum işleyişine dair gözlem yaparak bilgi sahibi olacaklar. Her ay için belirlenen kurumlar sırayla ziyaret edilecek ve kurum çalışanları tarafından kurum/kuruluşun amacı, görevi ve  işleyişine dair bilgilendirme yapılacaktır. Proje ile aynı zamanda , öğrencilerin problem çözme ve toplum içinde yaşama becerilerini geliştirerek, topluma aidiyet duygusunu hissetmeleri amaçlanmaktadır.

Bu ay Seydikemer Tapu Müdürlüğü ve Maliyeyi ziyaret ettik. Kurum çalışanlarına ve yönetimlerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

29.04.2019 244

29-04-201929-04-2019