ÇEVREMİZİ TANIYORUZ

ÇEVREMİZİ TANIYORUZ PROJESİ

Okulumuz Çevremizi Tanıyoruz Projesi, öğrencilerimize okul çevresinde ve ilçe merkezinde bulunan kurum ve kuruluşları tanıtmayı amaçlamaktadır.

Bu proje kapsamında, öğrenciler öğretmenleri eşliğinde yaşam alanlarının çevresinde bulunan, gerekli durumlarda ihtiyaç duyabilecekleri resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirecek ve kurum işleyişine dair gözlem yaparak bilgi sahibi olacaklar. Her ay için belirlenen kurumlar sırayla ziyaret edilecek ve kurum çalışanları tarafından kurum/kuruluşun amacı, görevi ve  işleyişine dair bilgilendirme yapılacaktır. Proje ile aynı zamanda , öğrencilerin problem çözme ve toplum içinde yaşama becerilerini geliştirerek, topluma aidiyet duygusunu hissetmeleri amaçlanmaktadır.

Ekim ayında başlayan projemizde Tapu Müdürlüğünü ziyaret ettik. Tapu Müdürü  Sayın Yusuf BAHADIRLI ve personellerine misafirperveliği için teşekkür ederiz.

29.11.2018 262

29-11-2018